-
Baza noclegowa w Polsce 2009
... ogółu placówek gastronomicznych. W pozostałych obiektach nie hotelowych najliczniejszą grupę stanowią stołówki, których w lipcu 2009 r. zanotowano 1658, co stanowi 47% ogółu ... terenie swojego obiektu, z tego aż 80% hoteli było przygotowanych na prowadzenie konferencji w ponad 3 tys. sal konferencyjnych. W grupie pozostałych obiektów nie hotelowych, ...
-
Wsparcie inwestycji w turystykę
... spełnić Warunki decydujące o przyznaniu dotacji, to poza kwestiami formalnymi: prowadzenie działalności gospodarczej pod właściwym numerem PKD podlegającym dofinansowaniu, co w ... , 55.30 B placówki gastronomiczne pozostałe, 55.40 Z bary, 55.51 Z stołówki, 55.52 Z przygotowanie i dostarczanie żywności dla odbiorców zewnętrznych (catering). Ale ...
-
10 elementów atrakcyjnego miejsca pracy
... który nie stoi na przeszkodzie wypełnianiu obowiązków i umożliwia komfortowe prowadzenie rozmów telefonicznych. Różnorodne potrzeby Wprowadzając udogodnienia warto wziąć ... na miejscu parkingowym. Pracownicy produkcji doceniają za to dostęp do stołówki lub możliwość korzystania z pomieszczeń do przygotowania i spożywania posiłków, a także miejsce ...
-
420 euro za mycie rąk, czyli benefity pracownicze po grecku
... zachęcić do korzystania z darmowej stołówki pracowniczej, osobom które zdecydowały się na obiady w pracy dopłacano 120 EUR miesięcznie do pensji. Pracownikom administracyjnym płacono również 870 EUR miesięcznie za wysyłanie faksów, a wymiaru sprawiedliwości 595 EUR miesięcznie za skuteczne prowadzenie spraw. Na atrakcyjne premie mogli ...